VÄLKOMNA TILL NÄTVERKSTRÄFF HOS OSS I HALÖRHALLEN DEN 8 JUNI

Efter en fantastisk nätverksträff senast hos Falsterbonäsets Spa är det nu dags för säsongens sista träff innan vi tar ett välförtjänt sommaruppehåll. Torsdagen den 8 Juni kl 08:00 – 09:30 i vårt café uppe på Halörhallen i Höllviken ger vi er en fantastisk möjlighet till nya affärer. Nätverket har nu verkligen tagit ordentlig fart och de senaste träffarna har varit oerhört välbesökta – sååååå roligt!

Till denna träff har vi även bjudit in ett antal gymnasieungdomar för att ge dem en möjlighet att träffa er ute i näringslivet och få en chans att lära sig en hel del om nätverkande. Dessa ungdomar kommer att sitta med ute i borden för att presentera sig själva samt lyssna på era pitchar.

Givetvis bjuds det på en fin frukost!

Agenda:

– Frukost
– Presentationsvarv
– Kort info från föreningen
– Speeddejting runda 1
– Kaffepåfyllning
– Speeddejting runda 2
– Sök
– Mingel
Vi arbetar stenhårt för att få detta nätverk att växa och bli en naturlig mötesplats för alla våra partners där nya affärer skapas – Tillsammans hjälps vi åt att bygga något stort!

Vi ser stor vikt i att bredda vårt nätverk och vi vill mer än gärna att ni bjuder in en vän som har nytta av nya kontakter och nya affärsmöjligheter. Det är bara att meddela mig vem det är som kommer och vilket företag de kommer ifrån.

Denna träff vill ni inte missa – så anmäl er till mig redan idag så att ni inte missar nya relationer och affärsmöjligheter!
Vad: Nätverksträff och nya affärsmöjligheter

När: Torsdagen den 8 Juni kl 08:00 – 09:30

Var: Halörhallen, Esplanaden 9 Höllviken (Idrottshallen på Stora Hammars Skola)