Söndagen den 15 Januari är det återigen dags för fjolårssuccén “Publikmatchen”, när vi i lilla Höllviken tar emot Team Thorengruppen i världens bästa innebandyliga. Tillsammans bjuder vi denna dag på inträdet så att vi en gång för alla ser till att fylla Halörhallen till bristningsgränsen, hjälper vårt lag mot seger och ser till att våra fina invånare får se inne- bandy av absolut högsta världsklass. Helt enkelt en innebandyfest som sent ska glömmas!

Detta är möjligt genom ett samarbete med er ute i det fantastiska näringslivet där ni hjälper till att bjuda på inträdet genom att ge antingen 1, 2, 3, 5, 10 eller valfri summa per åskådare till denna match. Dvs väljer man att skänka 3:-/åskådare och det kommer 1000 personer så bidrar man med 3000:-. Halörhallen tar maximalt in 1100 personer.

I utbyte får man som företag följande:

 • Synas i vår helsidesannons i Tidningen Hallå inför matchen. Tidningen Hallå är en gratistidning som når samtliga hushåll i Vellinge Kommun.
 • Synas i de digitala matchannonserna som vi sprider via vår hemsida och sociala medier.
 • Synas på vår stora LED-skärm i Arenan före, under och efter matchen.
 • Goodwill då samtliga åskådare uppskattar detta något enormt!

  VAD TREVLIGT INTIATIV OCH GIVETVIS VILL VI VARA EN DEL AV OCH SYNAS I SAMBAND MED DETTA FANTASTISKA EVENEMANG. VI VÄLJER ATT BIDRA MED:
  1:-/åskådare
  2:-/åskådare
  3:-/åskådare
  5:-/åskådare
  10:-/åskådare